Zbog Godišnjeg odmora 

    Radno vrijeme trgovine:

    PON - PET: 08:00 - 18:00

    SUB: 08:00 - 13:00

    Nedjelja, praznici i blagdani ne radimo

    Web shop narudžbe zaprimamo: 00:00 - 24:00

    Haier klima uređaj

    Haier klima uređaj

    Povijest firme Haier


    Haier je kineska tvrtka specijalizirana za proizvodnju bijele tehnike i kućanskih aparata, osnovana 1984. godine u gradu Qingdao u Kini. Tvrtka se proširila na globalno tržište u 1990-ima i postala je jedan od najvećih svjetskih proizvođača bijele tehnike.


    Haier je prvi klima uređaj proizveo 1986. godine, nakon što je tvrtka uspješno razvila inovativnu tehnologiju za kompresore. Prvi model je bio jednostavan klima uređaj za kućanstvo, ali s vremenom je tvrtka razvila širok asortiman modela s naprednim značajkama poput inverterske tehnologije, Wi-Fi funkcionalnosti i ekološki prihvatljivih rashladnih plinova.


    Haier je također prvi kineski proizvođač koji je dobio certifikat za kvalitetu proizvoda i okolišne standarde ISO9001 i ISO14001, što dokazuje njihovu predanost proizvodnji kvalitetnih i ekološki prihvatljivih proizvoda.


    U 2016. godini, Haier je preuzeo GE Appliances, američkog proizvođača kućanskih aparata, za 5,6 milijardi dolara. Ovo je bila najveća akvizicija kineske tvrtke u Sjedinjenim Državama do tada. Preuzimanje GE Appliancesa je Haieru omogućilo da proširi svoj utjecaj na globalnom tržištu i uvede nove inovativne proizvode.


    Haier je nastavio razvijati nove tehnologije, poput UVC PRO sustava za dezinfekciju zraka u klima uređajima i AI tehnologije za prilagodbu klimatizacije prema potrebama korisnika.


    Tvrtka je fokusirana na inovacije i tehnološki napredak, što se vidi u njihovim klima uređajima koji nude napredne značajke poput inteligentnog upravljanja i upotrebe umjetne inteligencije (AI) za automatsko prilagođavanje temperature i vlažnosti.


    Haier je također predan ekološkim inicijativama i proizvodnji ekološki prihvatljivih proizvoda. Tvrtka je razvila R32 rashladni plin koji ima manji utjecaj na okoliš od tradicionalnih rashladnih plinova poput R410A. Također, Haier je implementirao proces recikliranja i ponovne upotrebe materijala kako bi smanjio utjecaj proizvodnje na okoliš.


    Haier je osvojio mnoge nagrade i priznanja za svoje inovacije i kvalitetu proizvoda, uključujući i nagradu Red Dot Design za svoj klima uređaj u 2018. godini. Također su bili priznati od strane Forbesa kao jedna od 100 najinovativnijih tvrtki u svijetu.


    Haier klima uređaji su dostupni u mnogim zemljama diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Australiju. Tvrtka ima snažnu prisutnost na tržištima u Kini, ali je također uspješno proširila svoj utjecaj u inozemstvu.


    Smart home funkcija


    Svakako je važno spomenuti i njihovu tehnologiju "SMART HOME", koja korisnicima omogućava upravljanje klima uređajima putem mobilnih aplikacija, čime se postiže udobnost i praktičnost za korisnika. Ova tehnologija omogućava korisnicima da kontroliraju rad klima uređaja daljinski, unaprijed programiraju raspored rada i čak dobiju obavijesti kada se filter zraka treba zamijeniti.


    Haier također razvija inovativne značajke poput UVC PRO tehnologije, koja koristi UV-C svjetlost kako bi uništila bakterije i viruse u zraku. Ova tehnologija uključena je u neke od njihovih najnovijih modela klima uređaja, što je posebno korisno za one koji pate od alergija ili astme.




    1. Klima uređaj HAIER TIDE GREEN - 2,6kW, AS25THMHRA/1U25YEMFRA - Inverter - R32 sa Wi-Fi (cijena 479,93€)


    Haier Tide Green je snažan i energetski učinkovit klima uređaj koji se ističe svojom sposobnošću za brzo hlađenje prostorija uz minimalnu potrošnju energije. Ovaj uređaj ima snagu od 2,6 kW, što ga čini idealnim za manje i srednje velike prostorije do 25 m2. Opremljen je inverter tehnologijom koja omogućuje kontinuiranu regulaciju temperature, što znači da uređaj može raditi na manjoj brzini kada je potrebno održati željenu temperaturu i na većoj brzini kada je potrebno brže ohladiti prostoriju.


    Ovaj klima uređaj ima R32 rashladni plin, što ga čini ekološki prihvatljivijim i energetski učinkovitijim u usporedbi s drugim modelima. Uz to, Haier Tide Green dolazi s Wi-Fi funkcionalnošću, što vam omogućuje da daljinski upravljate svojim klima uređajem putem pametnog telefona ili tablet računala. Uz super cijenu od 479,93€, ovo je izvrsna opcija za one koji traže snažan i energetski učinkovit klima uređaj za manje i srednje velike prostorije.


    2.) Klima uređaj Haier Tide Plus AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C, 3.2kW, Inverter, WiFi,  (cijena 525,58€)


    Haier Tide Plus je jedan od najpopularnijih modela klima uređaja tvrtke Haier. Ovaj uređaj ima snagu od 3,2 kW i može rashladiti prostorije do 35 m2. S opremljen inverter tehnologijom, klima uređaj može održavati stabilnu temperaturu u prostoriji, dok istovremeno smanjuje potrošnju energije. Haier Tide Plus dolazi s Wi-Fi funkcionalnošću, što vam omogućuje da upravljate svojim uređajem putem pametnog telefona ili tablet računala. Također, ovaj klima uređaj ima LED zaslon koji vam omogućuje da lako vidite postavke temperature i druge informacije.


    Cijena ovog modela iznosi 525,58€, što ga čini pristupačnim za većinu korisnika. Haier Tide Plus je jedan od najprodavanijih modela klima uređaja tvrtke Haier, zbog svoje snage, energetske učinkovitosti i praktičnih značajki. 





    3.) Klima uređaj HAIER TIDE GREEN - 2,6kW, AS25THMHRA/1U25YEMFRA - INVERTER - R32 sa Wi-Fi (cijena 479,93€)


    Haier Tide Green je snažan i energetski učinkovit klima uređaj koji se ističe svojom sposobnošću za brzo hlađenje prostorija uz minimalnu potrošnju energije. Ovaj uređaj ima snagu od 2,6 kW, što ga čini idealnim za manje i srednje velike prostorije do 25 m2. Opremljen je inverter tehnologijom koja omogućuje kontinuiranu regulaciju temperature, što znači da uređaj može raditi na manjoj brzini kada je potrebno održati željenu temperaturu i na većoj brzini kada je potrebno brže ohladiti prostoriju.


    Ovaj klima uređaj ima R32 rashladni plin, što ga čini ekološki prihvatljivijim i energetski učinkovitijim u usporedbi s drugim modelima. Uz to, Haier Tide Green dolazi s Wi-Fi funkcionalnošću, što vam omogućuje da daljinski upravljate svojim klima uređajem putem pametnog telefona ili tablet računala. Uz nisku cijenu od 479,93€, ovo je izvrsna opcija za one koji traže snažan i energetski učinkovit klima uređaj za manje i srednje velike prostorije.


    4.) Klima uređaj Haier Tide Plus AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C, 3.2kW, Inverter, WiFi, LED (cijena 525,58€)


    Haier Tide Plus je izuzetno popularan  model klima uređaja tvrtke Haier. Ovaj uređaj ima snagu od 3,2 kW i može rashladiti prostorije do 35 m2. S opremljen inverter tehnologijom, klima uređaj može održavati stabilnu temperaturu u prostoriji, dok istovremeno smanjuje potrošnju energije. Haier Tide Plus dolazi s Wi-Fi funkcionalnošću, što vam omogućuje da upravljate svojim uređajem putem pametnog telefona ili tablet računala. Također, ovaj klima uređaj ima LED zaslon koji vam omogućuje da lako vidite postavke temperature i druge informacije.


    Cijena ovog modela iznosi 525,58€, što ga čini pristupačnim za većinu korisnika. Haier Tide Plus je jedan od najprodavanijih modela klima uređaja tvrtke Haier, zbog svoje snage, energetske učinkovitosti i praktičnih značajki.


    5.) Klima uređaj Haier EXPERT Plus - 3,5 kW AS35XCAHRA/1U35S2SM1FA-2, UVC PRO, R32, Inverter, WI-FI (cijena 926,67€)


    Haier Expert Plus je vrhunski klima uređaj s inverter tehnologijom, namijenjen za rashlađivanje prostorija do 35 m2. Opremljen je s UVC PRO sustavom koji koristi UV-C zračenje za dezinfekciju zraka, sprječavajući rast bakterija i virusa u zraku. Ovaj model koristi R32 rashladni plin koji je ekološki prihvatljiviji i energetski učinkovitiji u usporedbi s drugim plinovima.


    Haier Expert Plus dolazi s Wi-Fi funkcionalnošću, koja omogućuje daljinsko upravljanje putem pametnog telefona ili tablet računala. Ovaj model također ima funkciju samodijagnostike koja automatski otkriva eventualne kvarove i upozorava vas na njih putem ekrana na samom uređaju ili aplikacije.


    Prednosti Haier klima uređaja


    Haier klima uređaji imaju nekoliko bitnih prednosti, kao što su:


    • Inovativne značajke: haier se ističe po svojim inovativnim značajkama poput UVC PRO tehnologije koja koristi UV-C svjetlost za uništavanje bakterija i virusa u zraku. Također imaju SMART HOME tehnologiju koja omogućava korisnicima da daljinski upravljaju uređajima putem mobilnih aplikacija.


    • Ekološki prihvatljivi: haier se obvezao na proizvodnju ekološki prihvatljivih klima uređaja koji koriste R32 rashladni plin, što smanjuje emisiju stakleničkih plinova.


    • Visoka energetska učinkovitost: haier klima uređaji su vrlo energetski učinkoviti, što znači da troše manje energije i smanjuju račune za struju.


    • Kvaliteta i pouzdanost: haier se fokusira na proizvodnju kvalitetnih i pouzdanih proizvoda s dugotrajnom garancijom, što osigurava zadovoljstvo korisnika.


    • Pristupačne cijene: unatoč svojim inovativnim značajkama i visokoj kvaliteti, Haier klima uređaji su dostupni po pristupačnim cijenama u usporedbi s drugim brendovima.


    Zbog ovih prednosti, Haier je stekao status jednog od vodećih proizvođača klima uređaja u svijetu, koji su popularni kod korisnika koji traže učinkovite, pouzdane i inovativne uređaje po pristupačnim cijenama.



    U ovom blogu smo istražili povijest, proizvode i prednosti Haier klima uređaja. Haier je svjetski poznat u proizvodnji klima uređaja koji su inovativni, ekološki prihvatljivi, energetski učinkoviti i pristupačni. Njihovi proizvodi nude niz značajki poput UVC PRO tehnologije, SMART HOME tehnologije, i R32 rashladnog plina, koje poboljšavaju kvalitetu zraka i pomažu u očuvanju okoliša.


    Haier klima uređaji su izdržljivi, kvalitetni i pouzdani, što potvrđuje i dugotrajna garancija od 60 mjeseci koju nude. Uz visoku energetsku učinkovitost, Haier klima uređaji mogu smanjiti račune za struju i smanjiti emisije stakleničkih plinova.


    Ako tražite klima uređaj koji vam pruža inovativne značajke, ekološki prihvatljivost, energetsku učinkovitost i pristupačne cijene, Haier je odličan izbor. Zahvaljujući svojoj izvrsnosti u proizvodnji klima uređaja, Haier je stekao reputaciju vodećeg svjetskog brenda klima uređaja, koji će vaš dom održati svježim i ugodnim u bilo kojim uvjetima.


    0