Otkup mobitela - Zagreb

  Otkup mobitela - Zagreb

  Otkup mobitela – Zagreb

  Osim mobitela vršimo otkup Laptopa, Playstation konzola i sl.

   

  Kako brzo i jednostavno prodati svoj mobitel u Zagrebu?

  Ukoliko želite prodati svoj stari ili novi mobitel u Zagrebu, postoji niz opcija koje možete odabrati. Međutim, ako želite najbolju ponudu i siguran proces prodaje, posjetite našu poslovnicu Tratinska 28, 10000 Zagreb ili nas pozovite na broj:

  +385 95 396 2094.

  Osim što ćete zaraditi novac, prodajom starog mobitela, laptopa i playstation konzole doprinosite i očuvanju okoliša. Stari mobiteli često završe na odlagalištima otpada i predstavljaju opasnost za okoliš, ali prodajom starog mobitela možete pomoći u smanjenju količine otpada i zaštiti okoliša.

  Gdje prodati svoj novi ili stari mobitel u Zagrebu?

  U trgovini s najvećim prednostima za otkup mobitela! 

  Kako funkcionira otkup mobitela u MP Elektronika?

  Otkup mobitela u MP Elektronika u Zagrebu brza je i jednostavna, no kako točno funkcionira otkup  mobitela kod nas, saznat ćete u nastavku.

  Uz sve veću popularnost mobilnih uređaja i brz razvoj tehnologije, korisnici često žele nadograditi svoje telefone i druge uređaje na novije modele. Bez obzira na stanje Vašeg mobitela, mi ga možemo otkupiti i pružiti Vam najbolju cijenu. Naši stručnjaci pregledati će Vaš mobitel i ponuditi Vam najbolju cijenu koju smo spremni platiti. Ako se složite s ponudom, isplatit ćemo Vam novac odmah.  MP Elektronika nudi otkup mobitela svih vrsta i modela u Zagrebu od starijih do najnovijih modela. Naša ekipa može Vam dati točnu procjenu vrijednosti Vašeg pametnog telefona bez obzira na stanje u kojem se mobitel nalazi.

  Ako se odlučite prodati svoj mobitel, postoji nekoliko važnih stvari koje biste trebali učiniti:

  ·         Spremite sve vaše podatke i izvucite SIM karticu: prije nego što se odlučite za prodaju mobitela važno je izvući SIM karticu i spremiti sve Vaše podatke na sigurno mjesto, poput računala, USB-a ili nekog cloud servisa.

  ·         Napravite backup podataka: potrebno je izraditi backup svih podataka koji se nalaze na mobitelu, uključući kontakte, fotografije, video zapise, glazbu, poruke, datoteke i sve ostalo što Vam je važno. Backup se može izraditi na nekom cloud servisu, ali i na računalu.

  ·         Obrišite sve vaše podatke: nakon što ste izvukli SIM karticu i napravili backup, sada možete ukloniti sve vaše podatke s pametnog telefona. Ovaj korak je važno odraditi  kako Vaši podaci ne bi dospjeli u krive ruke, a možete ga odraditi putem postavki koje se nalaze u Vašem mobitelu ili korištenjem softvera za brisanje podataka. 

  ·         Vratite mobitel na tvorničke postavke: nakon što ste obrisali sve Vaše podatke s mobitela, potrebno je vratiti ga na tvorničke postavke. Ovaj postupak  će ukloniti sve Vaše osobne postavke i vratiti mobitel u izvorno stanje. Osim toga,  pomoći će da novi vlasnik lako postavi mobitel prema svojim preferencijama i postavkama.

  ·         Provjerite stanje mobitela: prije nego što odlučite prodati mobitel, provjerite njegovo stanje. Provjerite ima li Vaš mobitel oštećenja, ogrebotine, pukotine i drugo. Ako mobitel ima oštećenja vrijednost će biti manja i to će se to odraziti na cijeni. 

   

  Ukoliko se odlučite prodati svoj stari mobitel imate mogućnost kupovine novog po povoljnijoj cijeni. U MP Elektronici vjerujemo u pružanje najbolje moguće usluge svojim kupcima, a to uključuje i posebne pogodnosti za naše kupce koji nam prodaju svoj stari mobitel. Naši kupci koji se odluče prodati svoj stari mobitel, imaju mogućnost kupovine novog mobitela po povoljnijoj cijeni uz određeni popust. Na taj način, ne samo da ćete dobiti najbolju cijenu za svoj stari mobitel, već ćete i uštedjeti prilikom kupovine novog.Osim toga, u MP Elektronici uvijek pratimo najnovije trendove i imamo široku ponudu pametnih telefona raznih proizvođača. Naši djelatnici uvijek su spremni pomoći Vam u odabiru mobitela koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama i budžetu.

  U MP Elektronici imamo široku ponudu pametnih telefona raznih proizvođača. Najpopularnije marke pametnih telefona su: 

  ·         Samsung

  ·         Apple iPhone

  ·         Huawei

  ·         Xiaomi

  ·         Caterpillar

  Osim navedenih, imamo i druge marke pametnih telefona koje se razlikuju po svojim karakteristikama, veličini zaslona, performansama, kvaliteti kamere i mnogim drugim. Naši stručnjaci uvijek su Vam spremni pomoći u odabiru mobitela koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i budžetu. Uz mobitele, također prodajemo i različite dodatke za mobitele, kao što su zaštitne folije, maskice, baterije, punjači i drugo. Uz našu široku ponudu pametnih telefona i dodataka, u MP Elektronici uvijek ćete pronaći ono što Vam treba za Vaš mobilni uređaj.

  U MP Elektronici  ponosimo se kvalitetom naših proizvoda i usluga koje pružamo svojim kupcima. Svaki mobitel koji kupite u našoj trgovini dolazi s garancijom od 12 ili 24 mjeseca što znači da ćete biti sigurni u svoju kupovinu i u kvalitetu uređaja koji ste kupili.

   

  Također, u MP Elektronici pružamo Vam mogućnost kupovine mobitela na 24 rate. Ova opcija omogućuje Vam da kupite željeni mobitel i platite ga u mjesečnim ratama, što je posebno pogodno za one koji ne žele odjednom izdvojiti veći iznos novca.

   

  Uz garanciju od 12 ili 24  mjeseca i mogućnost kupovine na rate, u MP Elektronici pružamo Vam sigurnost, povjerenje i jednostavnost u kupovini Vašeg novog pametnog telefona. Posjetite nas u Zagrebu na adresi Tratinska 28, 10000 Zagreb ili nas nazovite na broj

  095 396 2094 i uvjerite se u ponudu naših proizvoda te ljubaznost i profesionalnost  našeg tima.

  Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za otkup mobitela u Zagrebu,  kontaktirajte naš tim koji će Vam pomoći riješiti bilo koje pitanje vezano za otkup i kupovinu mobitela u Zagrebu.

  Nema artikala za prikaz u ovoj kategoriji.  0