• Mobilni klima uređaj Trotec - PAC 3500 S 24 mjeseca JAMSTVO
   Mobilni klima uređaj Trotec - PAC 3500 S

  Opis i specifikacije artikla

  Detaljni opis

  Dosta vam je znojenja? Za sljedeći toplinski val, oslonite se na brzo hlađenje mobilnog klima uređaja PAC 3500 S. Bez obzira na to bilo u dnevnim boravcima, u uredu, u hotelskim sobama, u joga sobi ili u trgovinama - s rashladnim kapacitetom od 3,5 kW / 12 000 Btu / h kompaktni klima uređaj PAC 3500 S idealan je za sobe do 46 m2 ili 115 m3. Udobnost je ujedno i uvjerljiva s daljinskim upravljanjem, 24-satnim tajmerom i noćnim načinom rada, elegantni bijeli klima uređaj nudi vam maksimalnu udobnost.

  Uz odabir ciljane vrijednosti i automatsko održavanje željene temperature u sobi
  Integrirani termostat uvijek vam prikazuje trenutnu temperaturu u sobi na LED zaslonu. Za početak hlađenja jednostavno postavite željenu vrijednost temperature zraka u rasponu od 16 ° C do 31 ° C, a klima uređaj u skladu s tim hladi sobni zrak. Da bi se osiguralo trajno održavanje ciljane temperature, klima uređaj automatski osigurava da se kompresor za hlađenje isključi čim se postigne unaprijed zadana vrijednost. Uređaj se ponovno pokreće tek kada ga prekoračite. Zahvaljujući ovom automatskom radu, klima uređaj energetske klase učinkovitosti A također djeluje posebno ekonomično.

  Može se koristiti i kao ventilator - sa i bez funkcije hlađenja
  Pored toga, kompaktni svestrani uređaj ima integrirani ventilator s 3 razine ventiliranja. S njegovom količinom zraka do 340 m³ / h osigurava cirkulaciju zraka i svjež vjetar u sobi - čak i bez aktiviranja kompresora za hlađenje. Po želji možete uključiti funkciju ljuljanja za ravnomjernu raspodjelu protoka zraka po sobi. Na stražnjoj strani uređaja ugrađen je filtar zraka koji se lako čisti, tako da se dlačice, pahuljice prašine i životinjska dlaka također filtriraju iz zraka za disanje.

  Funkcija odvlaživanja 
  Klima uređaj 3 u 1 može se koristiti i protiv prekomjerne vlage. S učinkom odvlaživanja od 1,3 litre na sat aktivno se izvlači vlažan zrak u zatvorenom prostoru i stvara se primjetno ugodnija ambijentalna klima. . Zbog unutarnjeg recikliranja kondenzata, sabirni spremnik se mora isprazniti vrlo rijetko, jer se kondenzirana voda koristi za hlađenje kondenzatora putem inteligentnog sustava recikliranja, pa tako velik dio jednostavno ispari.

  Ugodna klima tijekom cijele godine
  3 načina rada hlađenje, ventilacija i odvlaživanje zraka mogu se koristiti neovisno jedan o drugom, što znači da se praktični klima uređaj PAC 3500 S može koristiti ne samo u ljetnoj sezoni, već tijekom cijele godine 365 dana u godini.

  Svježnina u sobi bez bušenja i kompliciranog montiranja
  Bilo da ste u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili u radnoj sobi - ako ne želite uvijek mobilni klima uređaj PAC 3500 S koristiti u istoj prostoriju, on se može lako premjestiti s jednog mjesta na drugo pomoću svojih glatkih transportnih kotača. Za razliku od trajno ugrađenih klimatizacijskih sustava, mobilni uređaj za klimatizaciju uvijek možete koristiti tamo gdje je potrebno hlađenje - bez bušenja, odvijanja ili zatezanja. Morate samo fiksirati ispušno crijevo uključeno u otvor na prozoru ili vratima i možete započeti hlađenje sobe! Kako topli vanjski zrak ne bi ulazio u prostoriju gdje se hladi, kroz malo otvorene prozore ili vrata, nudimo AirLock prozorske brtve kao dodatnu opremu. Tako se hladite s još većom učinkovitošću.

  Daljinski upravljač
  Sve funkcije i postavke klima uređaja PAC 3500 S mogu se izvesti ne samo izravno na LED upravljačkoj ploči, već i sa sjedala pomoću daljinskog upravljača.

  24-satni tajmer
  Praktična funkcija tajmera omogućuje pojedinačno uključivanje i isključivanje nakon unaprijed programiranog vremena. Tako možete npr. automatski isključite klima uređaj navečer ili se probudite ujutro s ugodnim hlađenjem.

  Noćni način rada za miran san
  Udobni klima uređaj PAC 3500 S ima noćni način rada s postupnim povećanjem temperature, tako da možete spavati čak i u vrlo toplim ljetnim noćima. Nakon sat vremena unaprijed podešena temperatura automatski se povećava za 1 ° C, nakon sat vremena za još 1 ° C. Ta se temperatura tada održava cijelu noć. Kao rezultat toga, spavajte u ugodno hladnom zraku u sobi i uživajte u mirnom snu.

  Optimalna raspodjela zraka putem "Swing" funkcije
  Izmjenjiva funkcija "ljuljanja" osigurava ravnomjerno hlađenje u cijeloj sobi. Otvor zraka se automatski ljulja odozdo prema gore, tako da se hladan zrak optimalno raspoređuje.
  Općenito, klima uređaj PAC 3500 S ne impresionira samo svojim performansama, već i svojim komfornim funkcijama - za ugodnu klimu u zatvorenom prostoru tijekom cijele godine!

  Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u klimatizacijskim sustavima
  Svake godine sintetička rashladna sredstva izbacuju u zrak nekoliko milijuna tona štetnih tvari za okoliš (stakleničkih plinova). Stoga je upotreba alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Korištenjem propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj klima uređaj daje vrijedan doprinos zaštiti klime.

  Prirodni propan rashladno sredstvo (R290) je organski spoj i jedan je od ugljikovodika. Za razliku od sintetskih rashladnih sredstava, ekološki propan (R290) nema ni potencijal oštećenja ozonskog omotača (ODP = 0), niti značajan efekt staklenika (GWP = 3).

  Praktične prednosti

  Pogodno za sobe do 46 m² / 115 m³
  Klasa energetske učinkovitosti A
  Snaga hlađenja: od 3,5 kW
  Tri načina rada: hlađenje, ventilacija, odvlaživanje
  Tri razine ventilacije
  Predizbor ciljne vrijednosti u području od 16 ° C do 31 ° C
  Rad koji štedi energiju zbog automatskog isključivanja / uključivanja kad se postigne / prekorači ciljna vrijednost
  24-satni tajmer
  Noćni način rada
  Daljinski upravljač + intuitivni LED zaslon
  Prikaz temperature u prostoriji
  Perivi zračni filter protiv životinjske dlake, pahuljica, pahuljica
  Tihi rad <54 dB (A)
  Rashladno sredstvo R290

  Tehničke karakteristike

  Radna tvar: R290
  Napon priključka: 230 V / 50 Hz
  Jamstvo: 24 mjeseca
  Kapacitet odvlaživanja do: 3.25 l/h
  Brzine ventilatora: 3 brzine
  Protok zraka (m3/h): 420
  Područje rada (°C): od +17°C do +35°C
  Težina (Kg): 26
  Dimenzije (V׊×D) mm: 715×335×410
  Razina buke (dBA): 54

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
      Loše           Dobro

  Mobilni klima uređaj Trotec - PAC 3500 S

  • 488,00 €

  • Gotovina, pouzeće, virman i jednokratno Visa, Master, Maestro, Bitcoin

  • 530,44 €

  • Diners, PayPal, Kartice na rate

  OBROČNO PLAĆANJE:
  Artikl je moguće platiti kreditnim karticama u obrocima do 24 mjesečnih rata, osim ERSTE Visa i Maestro do 12 mjesečnih rata.

   1x530,44 €
   3x176,81 €
   6x88,41 €
   12x44,20 €
   24x22,10 €

  • Artikl je raspoloživ, isporuka odmah.
  • Informacija o raspoloživosti je promjenjiva i ne predstavlja obvezujuću ponudu. Stanje na webshopu ne mora odgovarati stanju u poslovnicama.

  Pošaljite upit za Mobilni klima uređaj Trotec - PAC 3500 S

  Tagovi: mobilni, klima, uredaj, trotec, pac, 3500, s  0