• Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja Dostupno samo na web-shopu
   Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja
  • Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja
  • Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja
  • Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja

  Opis i specifikacije artikla

  Detaljni opis

  Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja, teleskopski za klime od 60-100 cm dužine


  Strujanje zraka koje dolazi iz klima uređaja ima dubok učinak na naše tijelo. Svakodnevno je svatko od nas izložen neugodnom propuhu zraka (hladnog ili toplog) zbog postavljanja unutarnjih klimatizacijskih jedinica i rasporeda namještaja u uredu, supermarketu ili vlastitom domu.


  Unutarnje AC jedinice daju nam samo ograničenu kontrolu nad smjerom strujanja zraka. U većini slučajeva to je neučinkovito i prisiljava nas da isključimo klima uređaj ili uzrokuje grčeve mišića ili čak prehladu. 


  Jednostavan za postavljanje


  Nije potreban alat niti bušenje.


  Komplet sadrži: 2x prozirna deflektor krila, 2x montažne ručice za pričvršćivanje deflektor krila na unutarnju AC jedinicu, 2x konektora, 9x tipki za montažu, 2x ukrasne kapice.


  Vrijeme ugradnje: cca. 15 min.


  Uzmite jednu od montažnih krakova i zaglavite je između zida i krajnjeg lijevog ili desnog donjeg kraja AC jedinice. Ako nema razmaka između tijela AC jedinice i zida, upotrijebite isporučeni ravni klin za montažu. Ako se donji kraj tijela AC jedinice može odvojiti od zida, pažljivo ga povucite od zida i postavite montažnu polugu.


  Ponovite gornje korake za ugradnju druge montažne ruke na suprotnom kraju AC jedinice. U slučaju da nema dovoljno prostora za pričvršćivanje montažne ruke između tijela AC jedinice i zida, koristite priložene vijke za montažu montažne ruke na zid. Izmjerite udaljenost između montažnih krakova i sastavite dva deflektorska krila pomoću gumba za montažu.


  Pričvrstite dva konektora na svaki kraj sklopa krila deflektora /ravna strana konektora mora biti okrenuta prema prozirnim krilima deflektora/. Uzmite dovršeni sklop krila deflektora i pričvrstite ga na dvije montažne ruke. U slučaju da je sklop deflektorskog krila preširok ili preuzak, možete nježno gurnuti dva deflektorska krila bliže ili dalje jedno od drugog. Sada preostaje samo namjestiti usmjerivač zraka u željeni položaj i uživati u svom Smart Wingu.

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
      Loše           Dobro

  Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja

  • 54,00 € (406,86 kn)

  • Gotovina, pouzeće, virman i jednokratno Visa, Master, Maestro, Bitcoin

  • 58,70 € (442,28 kn)

  • Diners, PayPal, Kartice na rate

  *Za preračunavanje je primjenjen službeni fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK

  OBROČNO PLAĆANJE:
  Artikl je moguće platiti kreditnim karticama u obrocima do 24 mjesečnih rata, osim ERSTE Visa i Maestro do 12 mjesečnih rata.

   1x58,70 € (442,28 kn)
   3x19,57 € (147,45 kn)
   6x9,78 € (73,69 kn)
   12x4,89 € (36,84 kn)
   24x2,45 € (18,46 kn)

  • Artikl je raspoloživ, isporuka odmah.
  • Informacija o raspoloživosti je promjenjiva i ne predstavlja obvezujuću ponudu. Stanje na webshopu ne mora odgovarati stanju u poslovnicama.

  Pošaljite upit za Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja

  Podijelite proizvod putem QR koda, jednostavno skenirajte kod i podijelite na društvenim mrežama, pošaljite mailom, ili pregledajte proizvod na drugom uređaju. Smart Wing - usmjerivač zraka iz klima uređaja

  Tagovi: smart, wing, usmjerivac, zraka, iz, klima, uredaja  0