Radno vrijeme trgovine:

  PON - PET:  09:00 - 14:00

  SUB - NED : 08:00 - 13:00

  Web shop narudžbe zaprimamo:  00:00 - 24:00

  • Dizalica topline za toplu vodu Gree GRS-1.5/D200ANbA-K, 1.5kW, integrirani spremnik 190 l 24 mjeseca JAMSTVO
   Dizalica topline za toplu vodu Gree GRS-1.5/D200ANbA-K, 1.5kW, integrirani spremnik 190 l Dostupno samo na web-shopu
   Dizalica topline za toplu vodu Gree GRS-1.5/D200ANbA-K, 1.5kW, integrirani spremnik 190 l

  Opis i specifikacije artikla

  Detaljni opis

  Visokotemperaturna integrirana dizalica topline namjenjena za unutarnju ugradnju za pripremu potrošne tople vode u kojoj se posebno konstruirani kompresor koji je otporan na visoki tlak i visoku temperaturu, spremnik potrošne tople vode od 150 litara, isparivač i kondenzator se nalaze u istom kučištu čime se eliminira potreba za vanjskom jedinicom.


  Spremnik vode izoliran je visokoefikasnom izolacijskom pjenom (55mm) koja sprječava gubitak topline. Opremljen je sa dva temperaturna senzora koji reguliraju temperaturu vodu. Rad jedinice kontroliran je putem osjetnika topline i mikrokompjutora. Ulaz u spremnik vode rađen je od nehrđajučeg čelika, a u samom spremniku nalazi se magnezijeva anoda koja ga čuva od hrđe. Jedinica radi s rashladnim medijem R134A. Njezin rad ne ovisi o vanjskim utjecajima te je opremljena sa funkcijom inteligentnom defrosta koja rješava problem mogućeg leda i mraza.


  Jedinica je opremljena luksuznim žičanim LCD daljinskim upravljačem na kojem je moguće birati između pet načina rada. Temperatura postavljanja vode kreće se od 35°C do 70°C. Jedinica je predviđena za unutarnju ugradnju gdje je okolišna temperatura veća od 0°C. Moguća je instalacija sa i bez kanala za zrak.


  Dizalica se odlikuje modernim, integriranim dizajnom i malim dimenzijama zbog kojega se savršeno uklapa i u najskučenije interijere Vašeg stana, kuće, vile, a zbog njenog tihog rada izgledat će kao da nije tu.  Zahvaljujući integriranom dizajnu kod kojeg se spremnik potrošne tople vode, isparivač, kondenzator i kompresor nalaze u istom kućištu, potreba za instaliranjem vanjske jedinice je eliminirana. Integrirani posebni kompresor je otporan na visoki tlak i visoke temperature što dodatno povećava njezinu efikasnost. Rad ove dizalice topline kontroliran je putem mikrokompjutora koji osigurava njen pouzdan i trajan rad.Dizalicom topline upravlja se putem ugrađenog luksuznog žičanog LCD daljinskog upravljača koji je jednostavan za upotrebu.

  Među ostalima, na njemu možete:

  •   Odabrati ON/OFF način rada

  •   Odabrati između 5 načina rada

  •   Izabrati željenu temperaturu tople vode

  •   Odabrati I-know funkciju

  •   Izabrati između 9 različitih funkcija

  •   Vidjeti prikaz greške, ukoliko do nje dođe

  •   Vidjeti prikaz popunjenosti spremnika

  •   Posjeduje funkciju memorije


  Princip rada ove dizalice topline baziran je na tehnologiji rada klasične dizalice topline zrak-voda, samo što klasična dizalica topline zrak-voda isporučuje apsorbiranu toplinu iz prirodnog okoliša u zatvoreni (unutarnji) prostor, dok ova dizalica topline upotrebljava besplatnu toplinu unutarnjeg prostora kako bi zagrijala potrošnu toplu vodu. COP ove dizalice topline prilikom rada u nominalnim uvjetima je i do tri puta viši nego kod tradicionalnih grijača vode.


  Dizalica topline omogućava konstantnu opskrbu objekta toplom vodom tijekom cijele godine neovisno o vremenskim uvjetima. Zahvaljujući elektro grijaču od 1500 W kojeg možete ili ne morate uključiti, moguće je još brže postizanje potrebnog volumena tople vode. Raspon temperature vode može se postaviti između 35°C i 70°C (po defaultu je 55°C), ovisno o željama i potrebama korisnika. Da bi u spremniku temperatura vode uvijek bila onolika koliku Vi želite, brinu se dva ugrađena osjetnika temperature. Oni sprječavaju rani početak rada dizalice koji uzrokuje miješanje hladne i tople vode u spremniku, kao i njezin kasni početak čime bi se učinkovitost proizvodnje tople vode smanjila, a vrijeme predgrijavanja povećalo. Spremnik vode opremljen je antikorozivnom  zaštitom, te magnezijevom anodom koja ga čuva od hrđe.


  Dizalica topline ekološki je osviješteno i visokoefikasno rješenje za zamjenu postojećih, starih bojlera. Izrađena je od ekološki besprijekornih materijala podobnih za potpunu oporabu,  ima malu potrošnju energije i izolaciju od visokokvalitetne pjene (55mm debljine) koja smanjuje toplinske gubitke te osigurava dugi vijek trajanja. Voda i električna struja su potpuno izolirane kako bi se izbjegao potencijalni rizik. U usporedbi s klasičnim bojlerom, kod ove dizalice topline ostvaruje se ušteda i do 75%, u usporedbi s plinskih bojlerom i do 67%, a u usporedbi sa solarima ostvarena ušteda može biti i do 30%. 


  Ova dizalica predstavlja energetski najefikasniji (razred energetske učinkovitosti A) i cjenovno najisplativiji način pripreme potrošne tople vode. Njena instalacija je brza i jednostavna, te za razliku od klasičnih dizalica topline zrak-voda, ne zahtijeva instalaciju kruga rashladnog medija (freonska instalacija). Cijela jedinica opremljena je sa brojnim zaštitama kako bi se produžio životni vijek sustava (prognozirani vijek trajanja je preko 15 godina).


  Tehničke specifikacije:

  Nazivni kapacitet grijanja: 1500W

  Nazivna ulazna snaga: 429 W

  Energetski razred COP: 3.5

  Zapremina: 190 l

  Klasa energetske učinkovitosti: A

  Energetska učinkovitost grijanja vode: 103,9%

  Godišnja potrošnja električne energije: 985 kWh

  Maksimalna ulazna snaga: 650W+1500W

  Temperatura izlazne vode: 55°C zadana (može birati između 35°C-70°C)

  Napajanje: 220V-240V ~50Hz

  Razina izolacije: I

  Zaštita od prodora: IPX4

  Rashladno sredstvo: R134a

  Dimenzije (DxŠxV): 1935x591x591 mm

  Težina: 102,5 kg

  Razina zvučne snage: 61 dB

  Radni raspon: od 0°C do 45°C

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
      Loše           Dobro

  Dizalica topline za toplu vodu Gree GRS-1.5/D200ANbA-K, 1.5kW, integrirani spremnik 190 l

  • 16.900,00 kn

  • Gotovina, pouzeće, virman i jednokratno Visa, Master, Maestro, Bitcoin

  • 18.369,57 kn

  • Diners, PayPal, Kartice na rate

  OBROČNO PLAĆANJE:
  Artikl je moguće platiti kreditnim karticama u obrocima do 24 mjesečnih rata, osim ERSTE Visa i Maestro do 12 mjesečnih rata.

   1x18.369,57 kn
   3x6.123,19 kn
   6x3.061,60 kn
   12x1.530,80 kn
   24x765,40 kn

  • Artikl je raspoloživ, isporuka odmah.
  • Informacija o raspoloživosti je promjenjiva i ne predstavlja obvezujuću ponudu. Stanje na webshopu ne mora odgovarati stanju u poslovnicama.

  Podijelite proizvod putem QR koda, jednostavno skenirajte kod i podijelite na društvenim mrežama, pošaljite mailom, ili pregledajte proizvod na drugom uređaju. Dizalica topline za toplu vodu Gree GRS-1.5/D200ANbA-K, 1.5kW, integrirani spremnik 190 l

  Tagovi: dizalica, topline, za, toplu, vodu, gree, grs, 15, d200anba, k, 15kw, integrirani, spremnik, 190, l  0